Tontin hakeminen

Tontit karttanäkymässä

Vapaita tontteja voi selata kaupungin karttapalvelussa. Voit hakea haluamaasi tonttia valitsemalla tontin karttanäkymässä ja napsauttamalla tontin tiedoista Hae tonttia.

Tonttihakemuksen tekeminen

Kun teet tonttihakemuksen, tarvitset käyttäjätunnuksen palveluun.

Voit hakea yhtä valitsemaasi tonttia napsauttamalla linkkiä Hae vain tätä tonttia ja siirry suoraan tonttihakemukseen.

Voit lisätä valitsemasi tontin omiin kohteisiin ja kerätä useamman tontin listalle sekä hakea kaikkia samalla hakemuksella napsauttamalla Lisää tämä tontti valittujen tonttien listalle ja jatka tonttien valitsemista.

Jos haluat hakea useampia tontteja, lisää tontit valittujen tonttien listalle omiin kohteisiin. Voit hakea tontteja napsauttamalla Tee tonttihakemus -painiketta valittujen tonttien listalla.

Hakemuksen tiedot

Jos haet useampia tontteja, järjestä valitsemasi tontit hakemuksessa mieluisuusjärjestykseen. Mieluisuusjärjestystä käytetään vain siinä tapauksessa, että olisit saamassa useamman tontin.

Kaikki hakijat tulee lisätä hakemukseen toiminnolla Lisää uusi hakija. Vähintään yhden hakijoista tulee tehdä vahva tunnistautuminen ennen hakemuksen lähettämistä.

Hakemus lähtee käsittelyyn toiminnolla Lähetä hakemus. Hakemuksen saapumisesta käsittelyyn lähetetään sähköpostivahvistus. Viestissä tulleen linkin kautta voi selata hakemusta ja seurata sen tilaa.